Supplement Bantu Naikkan HB Ibu Mengandung

Panas telinga kena bebel dengan misi (nurse) tadi masa pergi check-up kandungan. Ini sudah pemeriksaan ketiga, namun HB masih lagi rendah.

kalau awak tak dapat naikkan juga HB ni, awak tahu tak bahaya kurang darah ni..anemia ni penyakit dalam senyap..bahaya pada awak dan mungkin baby belum cukup bulan boleh bersalin…

Hmmm..

Ubat doktor bagi dah makan ikut jadual. Makanan yang bagus untuk naikkan HB pun dah cuba juga ambil. Macam mana lagi nak buat ni? Runsing…

Supplement Naikkan HB

Set Lengkap Ibu Mengandung ini telah bantu ramai ibu mengandung naikkan HB. Pada awalnya dulu, selalu rasa letih, mudah penat, tidak bermaya. Namun dengan pengambilan set ini, kini lebih bertenaga dan yang paling menggembirakan, kini tidak lagi di bebel oleh nurse semasa check-up.

Set ini mengandungi :

#1 – Vitalea

Bekalkan zat besi yang di perlukan untuk pembentukan sel darah merah yang sihat dengan menaikkan HB anda.

#2 – Vitamin C

Sustaine released vitamin C ini membekalkan vitamin C yang optimum dan membbantu meningkatkan kadar penyerapan zat besi.

#3 – ESP

Sumber protein yang membantu dalam pembentukan sel darah yang sihat.

#4 – B-Complex

Bekalkan asid folik dan viamin B yang penting untuk naikkan bacaan HB anda. Penting dalam pembentukan bayi yang sihat dan sempurna.

#5 – OmegaGuard

Kandungan DHA dan EPA pada OmegaGuard Shaklee dapat membantu dalam perkembangan kognitif bayi dan penglihatan bayi anda.

#6 – Ostematrix

Kalsium yang mencukupi membantu perkembangan otot bayi yang kuat dan sihat. Kalsium sememangnya banyak diperlukan oleh ibu mengandung untuk tumbesaran bayi.

Boleh rujuk dengan lebih lengkap penerangan Set Mengandung Premium Shaklee disini.

Dapatkan hari ini juga demi kesihatan anda dan bayi dalam kandungan anda ya.

Kak is sedia membantu 😁

Whatsapp : 012-2634001

Email : ismaaniza@gmail.com

ID : 1247995

 

Leave a Reply