Terkini : Promosi Bulan May 2017 Yang Ohsem

Wow…wowww!!

Dah masuk Bulan May. Hari ini 1 May, Selammat Hari Pekerja 🙂 Cuti-cuti boleh spend masa dengan keluarga tercinta.

Sambil-sambil intai blog Kak Is untuk tahu promosi terkini kan..

Ada 2 promosi hebat yang memang rugi untuk dilepaskan.

1/ Promosi Untuk Ahli Baru

Setiap pendaftaran ahli baru Shaklee pada bulan May 2017, layak untuk mendapatkan Rubbermaid Lunch Box set dengan tawaran Purchase With Purchase (PWP).

Minumum belian 100UV point, dan layak beli hanya pada harga RM16.96 sahaja.

Ahli ‘tua’ memang tak dapat nak smbar offer ni tau. Huntung sesangat yang tengah tinjau-tinjauu nak cuba bisnes online yang tak perlu simpan stok, tak perlu pegi pos, semua hujung jari jer!

Daftar sekarang ya. Klik sini untuk daftar.

 

2/ Promosi Untuk Ahli Sahaja

Buat pertama kalinya keluar promosi Blender Ferrano yang sangat ohsem ni.

Belian minima 250Uv, layak untuk dapatkan blender express yang tahan lasak ini hanya pada harga RM149.99

Sesuai buat smoothies & meal on the go.

Boleh juga blender ais, buat vivix smoothies ice with strawberry! Ermmm..sedapnyer 🙂

Kenapa Shaklee?

Kerana saya sudah merasai kesannya dan mahukan anda juga merasainya dan hidup lebh sihat dan gembira..

KAK IS

Whatsapp : 012-2634001

AUTHORIZED DISTRIBUTOR : 1247995

Leave a Reply