Cara Hilangkan Sakit Senggugut

Argghhhhhh….dia datang lagi!!!!
Puas berguling-guling tahan sakit kan kalau SENGGUGUT mula menyerang. Tapi itulah yang dialami kebayakan wanita diluar sana. Berkerut-kerut muka tahan sakit dek penangan SENGGUGUT nih..Kadang tu demam dibuatnya terpaksa ambik cuti sakit – MC.

Faham sangat!

Kak Is pun pernah alami juga suatu masa dulu. Kawan-kawan pun ramai sangat yang pernah alami masalah yang sama. Omputih cakap ‘PERIOD CRAMP’. Siapa yang menderita memang tahu lah tahap kesakitan yang teramat bila SENGGUGUT ni datang.

                                                                                 Period cramp = senggugut

Kenapa SENGGUGUT?

Ia disebabkan hormon yang tidak stabil. Darah ‘kotor’ yang harus dikeluarkan dari badan wanita pada setiap bulan tidak dapat di keluarkan secara lancar. Perasan tak anda yang alami senggugut akan mengeluarkan ketulan-ketulan darah. Kadang-kadang tu BESAR kan, macam tak percaya je gaya gitu! erkkkk…
Kenapa nak terus tanggung sakit? Walhal ada penyelesaiannya.

GLA Complex Shaklee

Kandungan minyak borage yang menghasilkan Acid Gamma Linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E di dalam GLA Complex Shaklee membuatkan ianya sangat istimewa dan telah membantu ramai sangat wanita yang menghadapi masalah period tidak teratur, senggugut dan kesuburan. GLA Complex ini telah terbukti secara klinikal mampu menyerap ke dalam sel dan tisu dengan sangat baik.
Disarankan anda konsisten dengan GLA Complex yang sememangnya vitamin dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia ini.
 
Details :-
GLA Complex (60 biji softgel)
Tahan 1-2 bulan

Berminat nak mencuba sekarang?

 

EMAIL KAK IS DI ISMAANIZA@GMAIL.COM ATAU LAJU-LAJU WHATSAPP/CALL KE +6012-2634001.

AUTHORIZED SHAKLEE DISTRIBUTOR : 124799

Leave a Reply