Cara Daftar Ahli Shaklee

 

Tak kisah lah untuk makan sendiri apatah lagi berminat nak berbisnes part-time, memang langkah bijak jika mendaftar terus sebagai ahli.

Banyak kelebihan menjadi ahli, selain dapat membeli produk pada harga lebih jimat, malah dapat kumpul point dan sekiranya layak dan capai aras tertentu, boleh dapat bonus berupa cash! Wow..tak sangka kan.

Ramai yang daftar ahli setelah mencuba dahulu keberkesanan produk. Kak Is pun sama. Bermula dengan Set Berpantang Shaklee. Badan rasa bertenaga dan luka cepat sembuh setelah mencuba sendiri.

Tak sabar nak daftar, macam mana ye Kak Is

Jom Kak Is share kan langkah mudah untuk mendaftar ahli.

1. Buat bayaran RM 79.50 ke akaun Maybank 162263109533 atas nama Isma Aniza Bt Mohamed Katal

2. Whatsapp ke 012-2634001 atau email ke ismaaniza@gmail.com maklumat berikut :

i. Nama penuh
ii. No IC
iii. Alamat surat-menyurat

iv. Nombor akaun bank – untuk Shaklee bank in bonus cash kepada anda jika belian bulanan melebihi RM 600

3. Selepas terimma maklumat, Kak Is akan daftarkan anda.

Anda akan terima nombor ID Shaklee yang melayakkan anda untuk terus buat belian pada harga yang lebih jimat dan kumpul point! 🙂

 

Kak Is

Authorized Distributor : 1247995

 

Leave a Reply