Cara Kekal Bertenaga

Sebagai ibu bekerja, tidur 4-5 jam sahaja sehari memang normal. Kak Is faham sangat perasaan badan letih kerja keluar pagi, balik rumah pula dah malam. Sampai rumah belum sempat buka tudung, anak-anak dah ajak main, tunjuk kerja sekolah dan bermacam lagi. Bila anak dah tidur, barulah kita macam lipas kudung nak makan malam dan sempat juga mengemas rumah serba sedikit. Betul kan…?

Siapa kata tak letih?
Kita ibu-ibu memang kena jadi kuat demi kebahagiaan rumah tangga. Sebab itu Kak Is nak kongsi cara kita ibu yang ‘superbuzy’ namun masih dapat kekal bertenaga sepanjang hari dan yang lebih penting, kekal sihat 🙂

Setiap pagi, Kak Is akan bancuh minuman campuran 3 bahan ini.
  • Vivix (1 sudu kecil – anggaran 5ml)
  • Performance Drink (serbuk perisa oren – anggaran 3 scoop)
  • Cinch Tea (1 sachet)
Performance Drink membantu elakkan badan terhidrasi. Bermanfaat kekalkan air dalam badan. Bila badan cukup air, memang sistem tubuh dapat berfungsi dengan baik.
Cinch Tea merupakan green tea campuran yang dapat tingkatkan metabolisme. Metabolisme tinggi buatkan badan kekal aktif bertenaga. Ini juga rahsia kekal kurus tau! 🙂
Vivix pula sudah terkenal dengan fungsinya yang exclusive, memelihara kesihatan dari peringkat sel. Membaik pulih dari dalam penting untuk kesihatan dalam badan dan tampil bertenaga. Vivix juga bermanfaat buat kulit kita cantik, berseri dan mulus.

Mudah sahaja cara penyediaannya.Campurkan semua vitamin ini dalam air anggaran 180ml. Bancuh dengan air biasa. Fuhhhh…rasanya memang sedap sangat!

Air anggur berperisa oren gitu. Hihihihhi….
Memang rasa fresh dah pagi-pagi. Bersemangat nak mulakan rutin harian. Aktiff bertenaga di rumah dan di tempat kerja.
Set Energy Booster ini boleh bertahan anggaran 2 bulan.
Harga satu set cuma RM729.81.
Daftar ahli terus dan dapatkan penjimatan dengan harga ahli (diskaun sehingga RM65).
Memang jimat!
Nak cuba vitamin cadangan ini? Boleh hubungi Kak Is di ismaaniza@gmail.com atau Whatsapp/Call di +6012-2634001.
Shaklee ID : 1247995

Leave a Reply