ESP Shaklee : Minuman Soya Non-GMO

Apa ESP?

ESP singkatan kepada Energising Soy Protein.

ESP ni memang HOT SELLER item tau.

Kandungan yang banyak khasiat dan pemberi tenaga pantas kepada anda.

ESP Shaklee supplement pemberi tenaga dan kekal cergas

Jom berkenalan dengan ‘asal-usul’ ESP.

Shaklee ESP adalah produk berasaskan soya yang dihasilkan dari soya non-GMO dan melalui pemprosesan yang ketat untuk memastikan kualitinya terbaik.

Non-GMO bermaksud Non Genetically Modified. Ini bermaksud, soya yang merupakan bahan utama dalam ESP ini TIDAK engalami proses pengubahan genetik. Dari pembenihannya hingga ke pemprosesannya, semuanya tanpa perubahan baka asal. Sememangnya asli!

Kacang soya yang digunakan dalam penghasilan  ESP Shaklee dicuci dengan air (bukan alkohol), untuk memastikan kandungan isoflavene dan daidzin di dalamnya yang penting untuk kesihatan terpelihara. Pada yang belum tahu isoflavene adalah antara komponen penting dalam pencegahan kanser.

  • Isoflavene – membantu cegah kanser, rendahkan paras kolesterol, elak risiko terkena sakit jantug dan mencegah osteoporosis.
  • Diadzin – mencegah kanser dan tumor.

ESP ini adalah berasaskan tumbuhan. Ia merupakan sumber protein yang rendah lemak, bebas kolesterol dan mengandungi 9 jenis asid amino yang perlu untuk kesihatan tubuh badan kita.

  • Protein terbaik berasaskan tumbuhan ini mengandungi 14gram protein soya dan 500 mg kalsium dalam satu hidangan.
  • Pengambilan harian dapat membantu kekalkan kesihatan otot, bagus dalam membai-pulih sel dan bagus dalam keseimbangan fungsi enzim dan hormon badan.

ESP sudah 50 tahun berada di pasaran dunia. Ramai yang telah mencubanya. Hasilnya, di usia tua namun, kulit wajah tegang dan anjal seperti muda remaja! Woowww!!

Apa kebaikan ESP?

ESP membantu anda mendapatkan kebaikan seperti :-

# menggebu dan menganjalkan kulit
# memberi tenaga. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
# membaiki sel-sel kulit
# memudarkan dan menghilangkan segera parut dan stretch-mark ketika hamil
# perut terasa sentiasa kenyang – sesuai diminum oleh ibu hamil dan menyusu ketika berpuasa.

Nak cuba ESP Shaklee sekarang? Jom order lelaju whatsapp saya di 012-2634001 (Kak Is) hari ini. Consultation terbaik khas untuk anda 🙂

Shaklee ID : 1247995

Leave a Reply