Playland di Parenthood Sunway Putra

Minggu lepas terpaksa cancel plan nak bawak kakak dan Hakeem ke Playland di Sunway Pyramid, sebab mama demam. Demam kali ni sangat lah menduga iman sebab sampai 5 hari baru kebah 😷 2 kali pegi klinik, masya Allah.

Minggu ni mama gagahkan jugak bawak anak-anak. Kesian tgk kakak dah beberapa kali sebut. Yeay! Happy betul kakak dgn Hakeem 😁

Kami pergi Parenthood Playland di Sunway Putra, KL. Sebabnya dekat je 5km dari rumah kami. Lokasi bersebelahan PWTC.

Kami sampai dalam pukul 12.30 tengah hari. Makan dulu di Secret Recipe. Bagi bebudak kenyang dulu, kemudian terus ke Level 2. Tempat yang di tunggu-tunggu bebudak 2 orang ni 😁

Umur 2 tahun ke atas, tiket berharga RM47.50 seorang. Jadi untuk i sara dan Hakeem, jumlah tiket RM95. Untuk parents tiada bayaran di kenakan. Kami berdua husband & wife di beri gelang tangan warna hijau, jadi boleh masuk teman anak-anak main.

Leave a Reply